Doft och smak

Grön våffla med tillbehör

| 7 kommentarer

Sett flera bloggar/kokböcker som gjort gröna våfflor. Så här kommer mina, som sig bör har jag återigen glömt dillvippan på bilden! Gaah de stör mig! Ska skriva ut en mall till mig själv som jag ska ha tillhands när jag ska till att fotografera Matias – Har du glömt något!?
De tror jag blir bra för mig!

Jag körde på Ekströms frasvåfflor, men kan ju givetvis göra egen smet. I smeten vispade jag ned dill, som jag hade i frysen. Garnerade gjorde jag med creme fraiche, men hade egentligen velat ha smetana! Röd stenbitsrom & rökt lax, hackad rödlök samt några varv med vitpepparn över så va de klart!

En trevlig förätt att inleda en bättre middag med! Men idag, hör & häpna, så blir det gröt!

7 kommentarer

  1. Pingback: Grön våffla med tillbehör | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.