Doft och smak

Annorlunda topping till dina pepparkakor

| 4 kommentarer

Jag kommer inte ha pepparkaksbak & lussebullar på min blogg, ja iaf inte vad jag tror! Men något till adventsfikat kan jag ju bidra med! För flera år sedan va jag på adventsfika hos en kompis och blev lite fundersam när min kompis mamma ställde fram stora pepparkakor toppade med creme fraiche & tunnt skuren rökt lax, och en liten dutt hjortronsylt överst! De bara såg så märkligt ut! Min tanke! Kan de här va gott!? Men de smakade verkligen inte märkligt, kan jag berätta! Vilka smaker, otroligt gott! Är glad för att jag fick prova denna smakrika combo! En vinnare som återkommer varje advent i mitt hem.

Du behöver:

goda (helst stora) pepparkakor
creme fraiche det  skulle säkert funka med smetana.
rökt lax, tunnt skuren
hjortronsylt

Våga testa denna combo, något nytt till glöggen, om man nu råkar gilla glögg. Ätes på en gång eftersom pepparkakan annars blir hängig/soggy.

4 kommentarer

  1. Pingback: Annorlunda topping till dina pepparkakor

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.