Doft och smak

Gran Zirup – Norrland i käften!

| 1 kommentar

Fått tag på Gran Zirup, en Jämtländsk produkt och jag bara måste blogga om produkten. En sirap gjord på gran! Den smakar skog. Tänk er Norrland i käften! Super god och mild och fin, den passar till så mycket. Hunnit testa den nu, dels på friterad getost, heaven! Samt i efterätten ikväll, gjorde Granacotta! En pannacotta smaktsatt med Gran Zirup!  Följde inte Evas recept till punkt och pricka men nästan.

 

Gran Zirupen är som sagt mild och fin i smaken och Eva skriver att man kan jämföra den med maple sirap, men att smaken är Svensk. En produkt som verkar va mycket uppskattad bland kockar och krögare och andra matintresserad enligt Eva själv. Å jag tror henne! Läs gärna mer om Gran Zirupen på hennes hemsida och vart den säljs! Kommer ni åt att köpa en flaska, så köp en! Ni blir inte besvikna!

En kommentar

  1. Pingback: Granacotta, Mat & Vänner för oss som älskar riktig mat. « Skogens Sköna Gröna

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.