Doft och smak

Blåbär 100% Saxhyttegubben

| 4 kommentarer

Test av Blåbär 100% från Saxhyttegubben. De här va en dyr dryck! 69 kronor för 33 cl. Jag köpte min flaska på Systembolaget. Men så innehåller varje flaska drygt 2300 färskpressade blåbär från Bergslagen. Inget annat är tillsatt inte ens vatten, så detta är inte en dryck du halsar till din måltid. Drycken kändes sträv lite som vin faktiskt, fast inte sur och ska jag välja mellan vin och denna så vette håken om jag inte väljer Blåbär 100%  igen!

Ett trevligt alternativ till vin. Nu drack jag Blåbär 100% som den va och inte tillsammans med mat men dock ur ett vinglas! Jag kan tänka mig att de passar ypperligt till vilt. Något jag ska testa! Kommer kanske inte köpa pallvis av denna dryck, men någon flaska till kommer jag säkerligen köpa på mig. Å blåbär är ju både gott & nyttigt! Finns även som Lingon 100%

 

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.