Doft och smak

Pay It Forward

| 2 kommentarer

Hej på er måste bara berätta att häromdagen fick jag ett blogaward! Jag! Va kul! Kul att bli uppmärksammad & dessutom av en proffsbloggare som Landleys Kök!  Nu blev jag allt lite mallig. Därför kör jag en Pay it forward. Tycker de är en fin ide/tanke!

En blogaward går till så här:

Man lägger in den fina bilden i toppen och länkar till den som har gett dig blogawarden. Sedan listar man fem bloggar som man följer eller helt enkelt gillar.

Man svarar på fem frågor (nedan).

De bloggar som jag följer/gillar är följande (utan inbördes ordning):

1. Freestyle Cookery 

2. Remsans Bistro 

3. Nu kokar jag 

4. Get It On

5. Landleys Kök

1. Varför började du att blogga?

Jag e ny i bloggvärlden. Jag började sommarn 2011. Innan la jag upp mina bilder på Facebook & efter lite tjat från vänner som trodde på mig (tack), så började jag blogga. Ett perfekt sätt för mig att slippa tänka på min krassliga hälsa. Att laga mat/baka/fotografera skringar mina tankar från det ”ständiga” krig jag för emot min kropp…har bla astma som spökar! Samt att de är kul att dela med sig av recept. Sen har vi ju givetvis det som Christer på Nu Kokar Jag skriver så bra! Kan bara hålla med! Har själv aldrig vart ”bra” på något förut! Ingen sportare eller så…så nu tänkte jag: Nu tar jag igen hela rasket. Har lixsom hittat hem! En revanch! Viktigaste är dock, att de känns kul!

2. Vilka bloggar följer du?
Oj ganska många, de ovan är bara en del av alla! Kan rapa upp ganska många 😀

3. Favoritfärg?
Orange är en färg som gör mig mycket glad!

4. Favoritfilm?
Terminator 2

5. Vilket land drömmer du om att besöka och varför?
USA, & de är New York som lockar. Gula taxibilar, ånga från brunnslock i gatorna, alla olika etniciteter som bor i staden, all annorlunda mat. Foodtrucks, butiker, skyskrapor etc etc Jag gillar städer, men städerna gillar inte mig! De gör mig tyvärr ofta sjuk!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.