Doft och smak

New Orleans Salsa

| Inga kommentarer

Botaniserade som jag så gärna gör när jag är på storköp, så kul att gå omkring och leta nya produkter. Fastnade för en liten burk som det stod New Orleans Salsa på. Företaget som skapat produkten heter Wajos och de har massor i sitt sortiment.

 
Det här är en krydd mix som du blandar med lite vatten, låter den svälla 5 minuter och sen tippar du i en skvätt olivolja & en lite dutt balsamvinäger, sen skär baugettebröd och stryker denna röra på. Jag körde baugett, salsa, tomatskiva, riven ost och gratinerade i ugnen tilldess att osten smält. Gott tilltugg före maten eller perfekt som nattakäk! De fanns fler sorter bla South African Salsa och Mallorquin Salsa. Hade någon liknande mix förut. Typ Italiensk bruschettamix, så jag vart glad när jag hittade denna på ICA Maxi.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.