Doft och smak

Nästa gång gör jag egna!

| Inga kommentarer

Kort liten recension och en liten smakvarning. Smidigt med färdiga rätter. Men de är sällan de är sååå där goda! Eller vad säger ni? Då och då köper jag något färdiglagat från frysdisken och denna gång blev de en påse med falafel från Findus nya serie Simply Green som fick följa med hem. I serien finns även Indian Bhaji Bite, Thai Veggie Bite, Bulgar Salad, Quinoa Salad och Traditional Falafel. Enkla att tillaga och de blev bra i vanlig ugn, bra konsistens! Men vars är persiljan? Vars är vitlöken? Vart är spiskumminet? Man kan ju undra om de glömt att krydda? Visst de ska passa många, men jag är ganska säker på att många håller med mig när jag åter igen säger, vars är kryddorna!


Bild kapad från Findus

Tur man har smakat falafel många gånger innan man smakade dessa rackare! Falafel ska smaka mycket persilja och mycket vitlök. Så ska falafel i min värld smaka! Nästa gång gör jag egna! De blir bra!

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.