Doft och smak

One For All Spice Mix

| Inga kommentarer

One For All Spice Mix är en dust från kryddföretaget The Spice Tree. Det är en burk fylld med grön härlig dipkrydda,  ja de kan man väl säga! Spice Tree har valt att kalla de dust. Själv går tanken direkt till dipmix! Smaken i burken är en blandning av sourcream, ost och lök, vitlök och gräslök samt dill. Rör ner en msk till en tetra gräddfil, låt stå och mogna i kylen nån timma eller ät på stubberten. Jag har hittills bara testat den till chips (dill) och de funkade förträffligt. Men kan även tänka mig göra ett kryddsmör till grillat i sommar eller krydda en kall sås att servera på buffebordet , som man strax kan duka upp. (kan säkert passa bra till fisk) För vem vill inte hälsa våren välkommen? Grönt är skönt!

Pris ganska hurtigt! 110 kronor för en 150 grams burk, men så innehåller den iofs ganska mycket dust, så jag tror den kommer va rätt så dryg! Finns även 2 sorter till, Sunny Paris & Red Devil. Köpte mitt dust på Marias Blommor, Norrlands Universitets Sjukhus.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.