Doft och smak

OLW goes…

| Inga kommentarer

OLW goes Pringles! Jaha! Så då har OLW härmat Pringels. Chips i rör. Lite trist kanske! Men de som är bra med chips i rör är att de oftast är hela. Har faktiskt mailat till OLW och frågat varför chipsen i påsarna nästan alltid är så ”trasiga”! Ja köp en påse med chips från Lays eller från Kettle så kommer ni fatta vad jag menar! De är alltid i bättre skick och mer hela.  Jag frågade om de berodde på potatissort eller friteringen och hantering? OLW har valt att inte ens svara mig!

 

Så hur smakade de då? Jo men de smakade rätt bra, bra kryddade och mer chrunch i dem än de från Pringles, så de va bra tycker jag. Kommer kanske köpa dem då och då. Men har som sagt andra favoriter både hos OLW och hos andra chipstillverkare.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.