Doft och smak

Årets skörd från Kiviks musteri

| Inga kommentarer

Har nu flera gånger köpt hem Årets Skörd. En äppelmust från Kiviks Musteri. Jag finner den otroligt god & fräsch!  God till mat och god att bälga i sig iskall om man är törstig men lite synd att bälja isig, häll upp i vinglas och lägg i en isbit eller två, sätt dig ute och njut lite solsken. Alkoholfri. En brygd jag tror att alla kan uppskatta!

Så här skriver de själva om sin must

”I brytningstiden mellan sensommar och höst, när färgerna på Österlen är som vackrast, har vi mustat äpplena som långsamt fått mogna under solen. Äppelsorter såsom Cox Orange, Belle de Boskoop, Aroma och Alice ger tillsammans en frisk & syrlig smak och i varje förpackning får du en unik must gjord på enbart svenska äpplen”

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.