Doft och smak

Tyrkisk Peber – Volcano

| Inga kommentarer

Fazer har släppt en ny godispåse! Tyrkisk Peber Volcano! Tyrkisk Peber är en av mina favorit karameller. Så jag va tvungen att testa denna ny gottpåse med Tyrkisk Perber – Volcano. En påse som innehåller mjuka pyramider med stark ”magma” Skämt å sido de är alltså fyllda flytande saltlakrits gele som är lite stark…men visst den hade gärna fått va ännu starkare.

Betyg: De här är en påse som lätt kommer att slinka ned i shoppingkärran då och då! Gillar ni lakrits då dycker jag ni ska testa Tyrkisk Peber – Volcano (styrka 3 eldsflammor)

Tyrkisk Peber finns som alla vet i Original utförande, Tyrkisk Peber Firewood (sega salmiaksfigurer, styrka två eldsflammor) samt Tyrkisk Peber stång, något jag själv aldrig sett i handeln. Å nu oxå Volcano (styrka tre eldflammor)

Lite fakta om Tyrkisk Peber
Saxat från Fazers hemsida där de skriver att Tyrkisk Peber började tillverkas år 1977 av den danska sötsakstillverkaren Perelly. År 1996 flyttades tillverkningen till Fazers fabrik i Villmanstrand och sedan dess har Tyrkisk Peber ökat i popularitet i de nordiska länderna. Tyrkisk Peber hör till Fazer de mest uppskattade produkterna internationellt.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.