Doft och smak

Salmiak-Créme

| 1 kommentar

Vet inte vart jag ska börja! Men oj så äcklig den va! Ja nu var jag ärligt brutal! Jag smakade och sen kastade jag helt sonika bort den! Som ni alla vet är de ju super hajp med lakrits just nu och alla vill hänga med på de lakritståget! (men alla fixar de inte )  Ska erkänna att när man väl börjat smaka riktig lakrits, ja okej då lyxlakrits så har man blivit bortskämd! Men jag käkar fortfarande Djungelvrål, Dragster, Tyrkisk Peber och Lakrisal med god aptit.

 

Jag varnar er släng inte ut 3 kronor eller va den kosta, för att ens att testa denna produkt!
Jag har gjort de åt er och den smaka! Ja tänk er smör som du rör in lite hackad svag svag saltlakrits i, så har ni salmiak crémen som ni trycker ut ur denna påse! Usch! Kommer inte ens äta den om jag vore godissugen. Å de är rätt uselt betyg!

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.