Doft och smak

Deano’s Jalapeno Chips

| Inga kommentarer

Gillar starkt men inte för starkt, jag vill inte äta många av dem, men jag äter gärna några stycken. Vad snackar han nu om då?

Jo chips gjorda på skivad jalapenos samt pudrade med cheddar! Vill ni ha igång er fest…tycker ni att polarna krökar öl i sakta mak och ni vill ha igång er fest. Ställ då fram en skål med Deano´s jalapeno chips! Efter några chips kan jag lova att de törstar efter dryck. Misson accomplished! Partyt är igång!

Tänk att dessa små friterade rackare kan göra en så törstig! Först känner man ingen hetta mest bara cheddarsmak men så växer något fram! En riktig chili killi kill känsla i gommen och strupen och tungan. Om de är en angenäm känsla eller inte…de är inte upp till mig att skriva. Vet flera som skulle bli förbannade på att jag ställt fram dem på bordet! Så du bör gilla hetta om du vill käka dessa chips! För mig blir det till att beställa hem fler påsar…nästa fest jag säger då det ha ha ha!

Varning! De här är inge chips för barn! Chipsen är köpta från Extremefood som har massor av heta grejjor i sin butik! De har nu expanderat och öppnat filial i Sthlm och de blir lätt ett besök dit senare i sommar. Kul med udda annorlunda heta smaker! Våga testa!


Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.