Doft och smak

Franska Matkompaniet

| 4 kommentarer

Hittat en för mig ny nätbutik – Franska Matkompaniet. Har mina favoriter på nätet, där jag är stadig kund, men de är aldrig fel att hitta nya! Vill man laga Franskt käk hemmavid, då vill man ju gärna ha äkta produkter att laga på eller hur!?! Å här verkar de mesta finnas. Oljor, vinägrar, ankfett, macrons och charkvaror mm

Själv köpte jag en liten burk med inlagda dragonblad, perfekt för den kommande bearnaisen & en burk med fänkålsfrön, men de jag fastnade för va dessa skapelser!

 

Påminner i storlek &  förpackning om Lonka, men där tog de slut med den jämförelsen. De här är Fransk smörkola eller som de heter på Franska, Caramels au berre salè.

Du köper dem i följande mängd 12 stycken för 35 kronor och 20 stycken för 55 kronor och för 30 stycken kolor betalar du 80 kronor. Du kan även få ditt stora paket inslaget, blått papper med Franska liljan på & rött tjusigt tygsnöre!

Smakar först bara vanlig god smörkola, men sedan när du börjar tugga på dem, då kommer havssaltet in & blandar sig i smakmatchen. Och det gör den perfekt! Sötma och sälta på en och samma gång mmmm. Tror inte jag smakat godare kola någonsin! Jag är ju svag för Thorntons kolor. Men de här kolorna vinner över mig! Viva La France!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.