Doft och smak

Allt är inte guld som glimmar

| Inga kommentarer

Tänkte Jamie Oliver är en man kan lita på, så jag köpte på mig två av hans kryddblandningar. Testade en idag och spar på en, kanske den är bättre än denna. Tycker inte min ryggbiff blev speciellt kryddig eller smakrik. Allt är inte guld som glimmar, bättre att laga från grunden med Jamie, spring iväg och låna en kokbok med han och laga.

Hade här hoppats på en bra genväg med den här kryddblandningen, men allt är alltså in guld som glimmar! Testa istället Mat Tinas olika kryddmixer, har iofs bara provat en å den va riktigt bra! Finns ett helt gäng, vissa låter lite mysko men vissa är fina!

Den här kryddblandningen heter iallafall Jamie Oliver Keep It Simple : Spicy Cowboy seasoning – smokey and delicious. Kryddor som ingår i denna kryddblandning/rub är bla svartpeppar, cayenne, koriander, kummin, paprika, lök, kaffepulver, chiliflagor. Nu marnierade jag kanske bara någon timme antagligen för liten tid.

Nästa försök ska de få dra en hel dag för de är ju bara goda kryddor i så den borde ju kunna ge bra smak tycker man! Inköpt från Kryddlandet och kostar 20 kronor och i påsen är det ca 40 gram. Smart påse med ziplås!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.