Doft och smak

Ostbågshjärtan från OLW

| Inga kommentarer

Ja de flesta har säkert redan sett dem ute i butik, de hjärtformade ostbågarna från OLW. Va ska man säga!? Tror de kommer slå säljrekord på alla hjärtans dag! Å fina är de ju!

 

Fakta straight från OLW:

Originalet OLW cheez doodles har tillverkats i Filipstad sedan 1967.

Samtliga ostsnacks från OLW görs på äkta ost.

OLW cheez doodles är den bäst säljande snacksartikeln i Sverige. Det säljs ca 10 miljoner påsar per år. Det är en påse var tredje sekund.

OLW cheez doodles står för nästan 7 % av den totala snacksförsäljningen i Sverige.

I dag har OLW åtta stycken olika ostsnacks i flera former och smaker, där OLW cheez heartz är det senaste tillskottet i cheezfamiljen.

Själv skriver OLW:

Med nya OLW cheez heartz har OLW hämtat smakinspiration från våra svenska ostar. De hjärtformade ostbågarna görs på majs och svensk mellanlagrad ost som kännetecknas av sin milda och runda men ändå lagrade smak.Till skillnad från våra klassiska ostbågar med cheddarost så har cheez heartz fått en något mildare ostsmak.

OLW och Estrella krigar på och jag tror Estrella har svårt att vinna oskroks/ostbåge matchen även om Estrellas senaste Prästostskrokar va bra!

OLW heartz smakar mildare än vanliga cheese doodles, på både gott och ont. Beror på va man vill ha. Men jag tror att fler kommer ta till sig cheese heartz än de vanliga ostbågarna. Då de är ju mildare i smak!

Rippa upp en på OLW cheese heartz och se om du kan försluta påsen och spara några tills nästa dag! I dare you!

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.