Doft och smak

Jordgubbsbräck från Åre Chokladfabrik

| Inga kommentarer

Gott som tusan! Sockerfritt skulle inte tro de! Men nu unnar jag mig en platta med bräck(e) till espresson. Magiskt gott! Den vita chokladbräcken kommer från Åre Chokladfabrik. Har faktiskt besökt fabriken, när jag va på luft rehabilitering i Åre runt år 2000. De har garanterat byggt ut eller flyttat till större lokaler nu. Gillar deras strutar! Getmese är en favorit!  Åter till jordgubbsbräcken. Den kommer i söt liten ask, med fina vita chokladskivor som har inbyggda jordgubbsbitar i sig och de är frasiga. En god liten ja perfekt gåbortpresent att ge till någon chokladälskare. En ask kostar runt 70 kronor.  Jag köpte min ask på Marias Blommor, Norrlands Universitets Sjukhus.

Åre Choklad

Fina hela bitar av vit choklad!

Vit chokladbräcke

Visst ser de goda ut? Fin fin choklad

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.