Doft och smak

Göteborgs Kex – Singoalla med smak av päronglass

| Inga kommentarer

Kex eller tjex som en del säg! Fast de vet ju vi e fel! De heter ju kex! Göteborgs Kex har åter släppt deras bästsäljare till kex med ny smak, de har testat med lakrits, mintchoklad å nu med smak av päronglass. Så klart vill de signalera sommar och kalas om dessa kex men jag hoppas att de kommer i limited utgåva! Är jag bitter nu? Sluta laborera nu Göteborgs Kex! Era pärlor är Ballerina och Singoalla. Orginal! Men nu är jag slut lurad! Kommer bara köpa orginalet Singoalla hädanefter!

Singoalla päronglass

Så här skriver de själva på sin hemsida!

 

Glass är den ultimata sommarnjutningen och päronglass är en smak som hela familjen fullkomligt älskar – särskilt barnen! Vi på Göteborgs Kex har hämtat inspiration från riktig päronglass i strut när vi skapade kakan, både vad gäller smak och utseende.

Kakan är en ny, spännande och somrig Singoallaupplevelse som är fullkomligt oemotståndlig!

Våra lokala produktutvecklare i Kungälv har utgått ifrån smaker som svenska barnfamiljer gillar och bakat fram ett riktigt gott kex som passar sommarens alla fikastunder. Nya Singoalla Päronglass består av spröda glassrånsliknande kex och en krämig fyllning med frisk päronglassmak. Kontrasten mellan den krämiga fyllningen och det knapriga kexet gör att det blir precis som päronglass i strut fast på Singoallas vis.”

Låt er inte luras!
Sjukt tråkiga kex säger jag, undvika dessa! Päronsmak? Inte vet jag men jag tycker mig inte hitta någon speciell päronsmak. Köp hellre ett glasspaket med Päronsplit! Även om de ser goda ut! Inget jag kommer köpa igen och inget jag vill bjuda på. Tramskex!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.