Doft och smak

Perquita ROSE Alcohol Free

| Inga kommentarer

Sedär!

En till alkoholfri dryck som jag hittade på Systembolaget, ja 0,5% va den visst på! Men de ä ju typ inget att bråka om! De är en rose från Perquita som vi testade denna gång. Periquita Rosé Alcohol Free som den heter serverades rejält kyld, till mat som jag nu inte riktig minns va de va. Passar perfekt som mingeldryck eller till lättare maträtter såsom sallad eller till någon kycklingrätt.

Perquita ROSE

Den har dock mer vinsmak i sig än tex P.LEX Pure som jag recencerade tidigare. (diggade verkligen P.LEX) Den här smakar mer som vuxet, ja som vin, lite jäst som vin smakar. Inget alls för barn! Men god för oss med vuxna smaklökar och som inte vill eller kan dricka alkohol är det fint att de kommer mer goda alkoholfria drycker. Helt klart festlig! Artikelnummer 1931 och den kostar 49 kronor för en flaska.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.