Doft och smak

God lakrits

| 1 kommentar

Fick tre askar fin lakrits av mina vänner, igår.

Lakrits x 3

Höll mig till idag med att fotografera och smaka på dem. Men nu när askarna är öppnade är de riktigt jobbigt! Att inte smälla i sig dem på en gång! Lakritsen kommer från Danmark och Finland! Två länder som verkligen är bra på lakrits! Företaget bakom lakritsen heter Black och lakritsen kommer i en frän kartong som vecklas upp när du öppnar asken och gillar du förpackningsdesign som jag så kommer du digga denna förpackning!

Okej vi börjar med en röd bit lakrits!?! Något försök till jordgubbs lakrits, som bara smaka jordbubbe. Inte så himla lyckad tycker jag. God, men absolut inte lakrits!

Röd

 

Men sen testa jag den gröna asken, den med lime! Lime Chokolate Coated Sweet Liquorice. Vilken höjdare! Skalet runt lakritsbiten är av Beligisk choklad samt att den är dusted med cayennepeppar men utan att bli stark! Fräsch och mycket god! Är ju mest för saltlakrits men denna va god!

Grön

 

Sen testa jag ”sista” asken och jag tror jag smäller av vilken höjdare till lakrits! Håll i er! Dark Chocolate Coated Chili Liquorice. Jag jag kapitulerar!  I LOVE YOU! Riktigt salt/chili pudrad omsluten i ett Belgiskt chokladhölje och mjuk läcker lakrits inuti! Topp betyg! Fantastisk! Hur kan man bli så här glad av lakrits!?!

Tack Rozita & Mikael för lakritsen!

Chili

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.