Doft och smak

Steviasötad saltlakrits Nellie Dellies

| Inga kommentarer

Hittade steviasötad saltlakrits från Danska godistillverkaren Toms på Apotek Hjärtat. En påse på 90g gram kostade 25 kronor om jag inte missminner mig. Väldigt fast ja hård lakritsbit som de är rejält med tuggmotstånd i. Rätt god saltlakritssmak tycker jag. Men tycker ändå Salmiakki från företaget Halva är godare & bättre och billigare! Fast den är sötad med maltitol och inte stevia! Tycker de är trevligt att de kommer mer och mer produkter som innehåller andra sötningsmedel än socker. Stevia kommer nog att komma stort framöver.

Nellie Dellies är rik på fiber, innehåller stevia som sötningsmedel, lakritsrot och den innehåller inga färgämnen.

Steviasötad saltlakrits

God saltlakrits lämlig för diabetiker är inte de lättaste att hitta åt! Så jag blev glad då jag fann Toms steviasötade saltlakrits! Kommer köpa den nån gång då och då som komplement till min saltlakrits jag helst köper, Halva Salmiakki! Finns även i smakerna  Sweet Liquorice, Wild Berry och Caramel  Liquorice Bites. Å kom ihåg, ät inte upp hela påsen på en gång för min mage sa hej hej! 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.