Doft och smak

Herbaria Tryffellycka

| Inga kommentarer

Haft den rätt länge i min ägo, men inte riktigt kommit ihåg den! Men så i Fredags skulle jag göra en svampsås med diverse (blötlagd) torkad blandsvamp och höftade i lite av just denna Tryffellycka. Vilken höjdare till sås det blev! Den lyfte verkligen! Så får ni inte till den rätta smaken på er svampsås, förstärk den gärna med lite av Herbarias Tryffellycka och jag kan nästan lova er att ni lyckas med svampsås! Otroliga svampsmaker lyckades jag få fram i min rätt enkla sås.

Tryffellycka

Innehåller: stensalt, rårörsocker,ädelkastanj, karljohansvamp,svart trumpet svamp, Svartpeppar, tryffel, kungsmussling, maitake svamp, mandelsvamp och smörsopp! En hel del svamp alltså i denna blandning. Pulvret, stoftet i burken är extremt finmalet och löste lätt upp sig när de fick sjuda med övriga sås-ingredienser.

Kan innehålla spår av nötter, gluten, selleri och senap samt jordnötter. De flesta av ingredienserna ja alla förutom saltet kommer ifrån kontrollerade ekologiska odlingar.

Köpte nog min ifrån Ninas mat, som just nu har butikspaus men ni hittar den nog i en välsorterad delibutik, annars får ni fråga efter den eller kika här på återförsäljare!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.