Doft och smak

Fantastiska krokar ifrån Herr’s

| Inga kommentarer

Åhej bara vilka krokar! Jag talar om ostkrokar med jalapeño smak! Krokarna kommer ifrån Amerikanska företaget Herr’s och de heter Herr’s Jalapeno Poppers Cheese Curls.

IMGP9105

Väldigt frasiga och fina och rätt stora ostkrokar, de smakar mycket och eftersmaken de lämnar i munnen är helt klart en liten zing eller kick av jalapeño. Inte för mycket och inte för lite! Perfekta skulle jag säga och hade jag en pub så skulle jag lätt sälja dessa rackare,  för lite törstig blir man ju allt efter en liten påse!

IMGP9108

Finns i två pås-versioner, de kommer i både en liten påse och i en stor påse! Bara att välja! Den lilla påsen kostade runt 14 kronor och för den stora påsen får du lägga ut runt 50 kronor!

IMGP9114

Köpte mina påsar på Hemmakväll i Umeå, japp de har båda hemma och jag köpte både små påsar och 1 stor påse! (mina är slut nu) De är smått fantastiska dessa smakrika ostkrokar. Jag lovar er! Gillar ni ostkrokar och lite hetta, så köp iallafall hem en liten påse och testa dem! Just nu kör Hemmakväll de små påsarna för 10 kronor st fram till 25 Februari 2015!!!

IMGP9119

Estrella och OLW har lite att ta igen på snax-marknaden vad det gäller smaker tycker jag. De måste våga lite mer och inte bara släppa chips som kebabdrömmen och hamburgerchips och andra konstiga framröstade chips…

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.