Doft och smak

Kallt kaffe!?! Cold Brew ifrån Löfbergs Lila

| Inga kommentarer

Fick för ett bra tag sedan testa relativt nya Löfbergs Lila coldbrew kaffe på glasflaska! Tack! Måste ju vara en perfekt sommardryck att svalka sig med!

IMGP2418

 

Började med att ställa in dem i kylskåpet, så de skulle bli riktigt iskalla! Jag hade grymt höga förväntningar på dem båda 2! Så den flaska jag började med, va ju den som var smaksatt med lakrits! De kunde ni gissa va?

IMGP2428 edit

 

Nä denna föll mig inte på läppen. Tyckte verkligen inte alls om den å tro mig jag försökte verkligen gilla den! Hoppas andra flaskan smakar bättre! Lät det gå nån dag emellan innan jag smakade på den andra flaskan, deras cold brew original. Ren kaffesmak alltså!

IMGP2434

Men även här blev de stopp! Kan de va så att jag inte gillar coldbrew kaffe? Måste ju va omöjligt! Men ingen av dem gick hem hos mig! Men ser jag dem i butik ska jag ge dem en chans till iallafall! Men tipsar gärna här om deras mycket goda ICE Espresso, den rockar!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.