Doft och smak

Pulverchoklad

| Inga kommentarer

Jepp jag gillar ajtomat choklad ibland. De gjorde jag inte förut. Minns vi knorrade på vår skolresa när vi fick ”låtsas” choklad!  Visst är kakao & socker nervispad i varm mjölk på mormors vis godare. Men jag är ofta utan mjölk hemma då jag blir sugen på het choklad, å då är ju dessa toppen att ha hemma, eller på stugan eller ute på tur. Jag använder mina hemma, så ni inte tror jag går på tur ha ha ha. Asfaltsgubbe här! Smidigt att bara öppna en påse och hälla ner i en kopp och slå på hett vatten och röra om och du har en god kopp choklad. Vill du göra den extra festlig så på med spraygrädde och lite marshmallows och kolasås, det brukar gå hem!

Priset skulle jag ha skrivit ut va? Jag får Googla! Hold on! 22,50 kr/förpackningen får ni just nu ge på tex Willys som verkar ha ett riktigt bra pris på dem, å näe jag är inte sponsrad.

Tänker inte ens gå in på hur onyttiga och hur mycket socker som de innehåller.

O’boy 10 koppar a 28 gram/påse

Upplever jag som lite som sötare än konkurrentens drickchoklad. Men absolut god.

 

Ögonblicks drickchoklad 8 påsar a 30 gram/påse

Kanske lite mindre söt, jag vet inte men tycker den har en tydligare mörkare kakaosmak. Å nu när jag kollar innehållsdeklarationen så står de att de båda innehåller fettreducerad kakao och där vinner faktiskt Ögonblick med 11% mot Oboys 8% sedär! I innehålls förteckningen står socker som andra ingrediens, så söt är de bägge!

 

Men min favorit blir den lite mer vuxna Ögonblinks drickchoklad. Den jag föredrar. Varm choklad och lussebullar mmm kanske ska ta och baka lussekatter nu innan de blir jul?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.