Doft och smak

Nyhet! Huller om buller ifrån Svart af Helsingborg

| Inga kommentarer

3 nyheter i smidig burk. Den här gången släpper Svart af Hälsingborg 3 stycken hårda karameller. Tänk mormor hårda karameller som går utmärkt att suga länge på om man känner för det. Jag är mer den där personen som krossar och mal.

Kommer i smakerna:

Lakrits
Citron
och Jordgubbe.

Lakrits, den rena svarta lakritskaramellen, helt klart godkänd. Jag hade gärna haft den ubersalt, men de är jag!

Lakrits med citron är en  jättetrevlig karamell. Min tanke gled iväg till Finlandsfärjan på 90 talet då man kunde köpa runda plåtaskar med ananaspastiller/hårdingar i. Fast de smakade ju bara ananas. Lakrits och ananas kanske blir en ny smak? Den här vackra karamellen liknar min favorit insekt, humlan. Men vafan är de minnenas kavalkad och natur rutan du sysslar med? Skärp dig Matias!

Smak, tänk hallon-lakrits klubborna som fanns eller kanske finns? Fifty Fifty hette de! Fast dessa smakar citron och saltlakrits. Först mild citron och sedan saltlakrits som sipprar ut ur innanmätet. Toppen, bäst av dessa tre!

Jordgubbe är den som jag kunde ha varit utan, kändes lite tam.

Men dessa karameller räcker länge, dvs om man gillar att suga på sina karameller. Jag föredrar nog seg lakrits mer ändå! Tuggiga godisar.

Made in Sweden
100 % Vegan
Gluten free
No Palm Oil

Jag beställde dem via Ninas mat! Gör de ni med!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.