Doft och smak

Spicy Bananas – Djungelchips

| Inga kommentarer

Va och botaniserad lite idag på ICA Maxi, Umeå och fann dessa trevliga chips! Tänkte direkt de måste jag testa för mina bloggläsare. Ha ha ha visst är det för himla synd om mig! Spicy Bananas – Djungelchips kommer från Renèe Voltaire. Exakt vad är de då? Jo de är bananchips! Kan de va gott? Jepp säger jag! Senast jag åt plantains va i Madrid 1999 tror jag de va!? Då i Madrid åt jag dem på en Kubansk resturang…åh jag minns än stället och de varma människorna där!

Åter till chipsen. De är friterad matbanan sk plantains och de är riktigt bra kryddade med chili! Bra smak och ja jag vill ha mer! Bra krunch i dem och chili smaken är angenäm, och starka. Chipsen produceras på en liten bananplantage vid Ecuadors kust. Bananerna plockas för hand och kryddas med sydamerikansk chili. Innehåller bara naturliga smaker och inga transfetter.  Friteras i palmolja, ej härdad och ej från skyddad miljö, vilket ju är toppenbra! Hoppas Ica Maxi laddar upp i hyllan, för här ska shoppas! Nästa gång jag har gäster, ska jag ha dessa istället för vanliga tråk chips! En ny favorit! Om det är ett ”chips” för alla!? Förmodligen inte och de är absolut inte barnvänliga, de är de för starka för! Våga testa säger jag!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.