Doft och smak

Skumma tomtar

| Inga kommentarer

Fick nys på att Cloetta skulle släppa nya skumtomtar! Ny smak! Kontaktade Cloetta och efter en dag damp de ned en påse i brevlådan! Tack Cecilia Bjursåker för snabb service.

Lite bakgrundsfakta:

Cloetta lanserade redan på 60-talet sin Cloetta Juleskum och har fortsatt med de från sin fabrik som ligger i Ljungsbro, Östergötland. I julas så lanserade Cloetta Juleskum med polka! Då hann jag inte va med, hann inte ens smaka den. Å nu lagom till sommarn så lanserar Cloetta Juliskum med smak av päron och cola. Cloetta vill vi ska tänka päronglass och läskedrycks cola! Juliskum som den heter kommer bara finnas under sommaren 2012 i sk Limited Edition.

 Är ju en sucker på sötsaker! Cola smaken, smakar faktiskt lite åt  coladrycks hållet, men man saknar bubblorna.  Päronglassen hade kunnat få smaka mer päron, men helt okej. Men frågan är ju om inte tomten borde få ha semester på sommarn? 😀 Hursom goda skumtomtar och jag kommer säkert köpa ett par påsar i sommar ba för att djäklas lite.
Folk kommer säga men vafan, de e ju tomtar ju 😀

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.