Doft och smak

Tabasco oliver

| 4 kommentarer

Kolla in vad jag hittade i butikshyllan! Piementofyllda Spanska oliver – Hot & Spicy! De är inlagda i en Tabascolag. Säkert svinlätta att lägga in egna!

 

Är egentligen ingen stor vän av oliver, men förösöker lära mig att äta dem. Å de här va riktigt goa, att äta ba som de ä som plock på en liten tapasbricka med ost och salami alt chorizhokorv tillsammans med ett glas rött eller glas kall öl. Inköpta på Ica Maxi om jag nu inte minns fel! Värda varenda spänn de nu kostade!

4 kommentarer

  1. Hej Matias,hamnade på din blogg när Lotta tipsade i sin blogg om dig kul blogg att läsa mycke inspiration o fantasi ett tips när det gäller oliver är ett recept jag hittade på en blogg är västerbottenoliver en smördeg med västerbottensost som man bakar in oliverna i och gräddar i ugnen supergoda.(Hälsn Stevens Mamma)

    • De får jag ta och testa och göra! De lät gott, bra plock till en drink just innan maten är klar så har gästerna något att göra medans man styr iordning de sista!

  2. Hejsan
    Var kan man köpa Tabasco oliverna?
    Mvh Acke

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.