Doft och smak

Grillat lamm & köpesbönor

| Inga kommentarer

Årets första grillning. Ja jag vet jag är sen samt att vissa grillar året runt! Det gör inte jag!
Det blev iallafall lammkotletter på grillen igårkväll. Marinerade dem i olivolja, timjan, rosmarin, salt & svartpeppar. Väldigt standard för lamm! Köpte potatissallad och använde mig av köpesbönorna från hamburgerkedjan MAX.

Hade tidigare på dagen besökt stan. Väl på stan så tog jag mitt blodsocker, blev förvånad hur lågt jag låg  3,9 och de 2 timmar efter måltid! Bäst att käka något mellanmål innan jag skulle köra hem. De blev en GI burgare på MAX med tillhörande bönsallad & kolsyrat vatten. Funka kanon! Men jag nöjde mig med burgaren & drycken. Bönorna tog jag med mig hem, de fick bli nyttigt tillbehör på tallriken.

Lamm, potatissallad och bönor från MAX

En helt okej middag, kanske inget whoaw, men gott blev de! Skar en ring paprika och fyllde ringen med bön-mixen som jag hade sparat sen lunch. Grillad lammkotlett &  köpt potatissallad. När nypotatisen kommer då ska jag göra egen potatissallad! Men undra vad man ska göra för käk ikväll? Sugen på att grilla igen! Men först lunch! Sen knyter jag nog på mig mina Dr Martens, tankar moppen och puttrar mot stan en tur tror jag…kan bli en tur till ICA Maxi. Har dåligt med kött hemma och helt slut på bönor.

En helt okej start på grillsäsongen

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.