Doft och smak

Key Lime Curd Pie

| Inga kommentarer

En otroligt lättsam paj att baka, snabb och rasande snygg! Med en fantastisk fräsch smak och eftersom de är lime i den så drar den lite åt de syrliga hållet med sin smak!

De här behövs:

8 digistivekex
50 gram smör
1 burk kondenserad mjölk
4 äggulor
2 dl Robertson‘s Lime Curd
vispad grädde
physalis
passionsfrukt
kiwi

Sätt ugnen på 200 grader.
Krossa kexen med hjälp av matberedare eller med en mortel (funkar även i påse att möla sönt dem) Smält smöret och blanda med kexen. Tryck ut i pajform, med löstagbar kant! Grädda i 5 minuter. Ta ut och låt svalna.

Sänk ugnsvärmen till 150 grader!

Vispa ihop den kondenserade mjölken med äggulorna och vänd ned Robertson‘s Lime Curd. Häll i formen och ställ in i ugnen och grädda 20 minuter. Låt pajen kallna och servera den med vispad grädde och uppskuren frukt.

 

Gillar ni inte att baka och mecka med efterätter, så är de här kakan för er! Sanslöst lätt att göra och den levererar STORT! Prova den!

Receptet kommer ur Arvid Nordqvists reklamblad SMAKA.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.