Doft och smak

Saga CIDER – Grand Cru Sparkling – VIT

| Inga kommentarer

Så har jag varit en sväng på sjukhuset igen! Å nej de är inte alltid sjukdom och ”elände” att besöka sjukhuset och  jag har världens bästa team runt mig. Men väl på sjukhuset brukar jag alltid smita in på Marias Blommor och kika om det kommit något nytt ätbart. Ni hittar förutom blommor och andra små presenter kryddor och kaffe, te och lyxig choklad nu även cider ifrån Saga, ett märke som går under det  välkända märket The Spice Tree (förenklat kryddproducent) paraply! Valde att testa den vita cidern.

Saga:s Vita cider – Grand Cru Sparkling

IMGP7604

Fantastiskt stilren och fin flaska tycker jag, med gott innehåll. Inte för söt. Passade bra tycker vi till den perfekt kokta torskryggen som vi åt häromkvällen. Passar utmärkt som present till någon som inte dricker alkohol eller kan eller vill dricka alkoholhaltiga drycker. Just denna cider innehåller nämligen ingen alkohol alls!

Men så irriterande! När jag väl plåtat och sedan på kvällen smakat på cidern så upptäcker jag ju att jag glömde ha med bröd och baugette på bilden. Damn! Jag behöver en ny skalle som har plats för 4 ögon och en ny hjärna!IMGP7556

Cidern finns även i en rosè version. Den testar jag nästa gång!

IMGP7609

Vem skulle inte vilja dra ut på picknick och sätta sig under ett träd med lite goda ostar och en flaska god cider!?! Till sommaren som kommer ska jag iaf ut på åtskilliga picknicks! Jag längtar redan!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.