Doft och smak

Aioli på klämtub

| Inga kommentarer

Tipsar om krämig aioli/majonnäs på ashäftig tub ifrån Nicolas Vahé Visst är de enkelt att slå sin egen aioli, men ibland hinner man kanske inte, eller att du i farten ska köpa med dig några matvaror hem, ut till sommarstugan etc etc. Well jag ska inte ljuga! Jag är en extrem matnörd som även gillar design, så för mig va de ett givet köp iallafall 1 gång! Sagt de tidigare, hur ball är inte förpackningen så säg!

Så hur smakar den!?

Inte som min egna aioli, som jag faktiskt föredrar! Tycker de va lite väl mycket ”grejor” i Nicolas Vahés aioli. Men visst här görs den ju för försäljning samt för att få viss shell life, hur ska jag skriva. Långhållbarhet skulle jag väl enkelt kunnat skriva. Å då måste man dra i lite konserveringsgrejs och annat!?! Mitt betyg blir, helt okej men ingen jag rusar iväg och köper igen! Noteras bör att jag bara än så länge smakat den rakt av på fingret. Kan funka ännu bättre med tex räkor!
Men de är iaf rätt så smart med majonnäs/aioli på tub! Lättsam av klämma ur rakt på din hög med skalade räkor, enkel att applicera då du gör goda mackor till picknick eller bara ställa fram på bordet för gästerna att klämma på och servera sig själva!

Aioli på tub

Du hittar utvalda Nicolas Vahé produkter hos Designbutiken, Östra Rådhusgatan 6 i Umeå

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.