Doft och smak

Limonade blueberry ifrån Nicolas Vahé

| Inga kommentarer

Kul att de alkoholfria dryckerna verkar komma på frammarsch! Finns fler och fler riktigt goda alternativ och det är både bra och kul! Det här är en lätt sprudlande eller kolsyrad blåbärsdryck som passar utmärkt när man vill servera något fräscht och lite lyxigare till snittar eller mat!

Limonade blueberry

Drycken kommer i en fin enkel glasflaska på 75 cl med en stilren etikett precis som vanligt när det gäller produkter ifrån Nicolas Vahé! Ren, enkel och god är även smaken på lemonaden! Å innehållet går inte att klaga på, det är inte så många konstigheter i den heller! Källvatten, socker, citronsyra,  naturligt blåbärsextrakt samt naturlig smak av blåbär. Utmärkt som festligare dryck som passar bra till mat, tycker vi som testade. Inte för söt & sliskig och kul att drycken var genomskinlig och inte blå! Pris lite för dyr för att bli någon storkonsument på Vahés lemonad å så här på rak arm minns jag inte priset men räkna lite över 70 kronor.

Ni hittar den lite här och där på webben och i Umeå hittar ni den på Designbutiken, östra Rådhusgatan 6

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.