Doft och smak

Barrels and Drums alkoholfria Chardonnay

| Inga kommentarer

Måste man ha alkohol till en ostbricka alt skaldjur eller buffe!??! Nää, testa denna goda alkoholfri vinare som kommer ifrån Barrels and Drums som är en avalkoholiserad Chardonnay. Väldigt trevligt att man kan hitta den på tex lilla Konsum i Holmsund eller på ICA Maxi. Kostar under 50 kronor! Lätt värt pengarna om ni frågar mig. Funkar i mat och till mat!

Testa vettja!

IMGP1807Barrels and Drums är en frisk, torr vit chardonnay med välbalanserat inslag av tropiska frukter och citrus och tjusig etikett. Friskt torrt alkoholfritt alternativ till vitt vin. I eftersmaken finns en liten angenäm fruktsötma. Den passar utmärkt att servera till fisk, skaldjur och till lättare bufféer.
Barrels and Drums Merlot är ett medelfylligt alternativ till rött vin med inslag av röda bär och örter. Det har en liten strävhet, i en tydligt fruktdriven stil med viss örtighet. Välbalanserat med toner av enbär och körsbär i eftersmaken. Servera Barrels and Drums Merlot till grillat kött eller kyckling, hamburgare, salsiccia, chorizo eller halloumi. Ej hunnit testa den flaskan än!

IMGP1820

Vindruvor och ost är aldrig fel!

IMGP1842

Urgod pesto gouda – en sambal oelek ost köpt över disk i Holmsund på Konsum. Lite dyrare men mycket godare! Hyvla eller skär i kuber! Lagom styrka, rekommenderas!

photo LFD

Jag tror osten kommer ja är av märket Basiron och ett helt osthjul ska då se ut så här!
IMGP1873

Plockbricka med både god korv, vindruvor och ost!  Vinerna är framtagna av Enjoy Wine and Spirits i samarbete med Di Luca & Di Luca som nu även lanserar ett alkoholfritt bubbel som heter Barrels and Drums Sparkling Chardonnay med tydlig mousse, den måste testas framöver! Själva skriver de att sin Sparkling Chardonnay är ett friskt torrt alkoholfritt alternativ till mousserande vin med ett välbalanserat inslag av aprikos och mogna päron. I eftersmaken finns blommiga toner och en angenäm fruktsötma.

Låter trevligt! Ska kika efter det nästa butikslov jag gör!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.