Doft och smak

Johan Bülows organiska lakrits

| Inga kommentarer

Bülow har släppt tre nyheter för mig i fräcka plåtaskar. Handkokta i 4 timmar och är baserad på det recept som Johan Bülow startade sitt lakrits imperium med på Bornholm 2007 och som vanligt är kokarens namn med på etiketten som omsluter förpackningen. Lakritsen är glutenfri kommer i tre smaker, söt lakrits, lakrits med chilismak och en med ingefära.

IMGP1095

Helt otroligt sjyssta plåtaskar med lock som man styr åt sidan för att komma åt lakritsbitarna! Är de så att jag är mer imponerad av förpackningen denna gång än innehållet?

IMGP1173

Måste erkänna att jag nog bara är en saltlakrits vän. Har lite problem med att gilla sötlakrits! Godast av dessa tre va nog Chili och ingefära och sista rangordnar jag sötlakritsen.

IMGP0958

Konsistensen är seg ja lite som en seg kola, å lakritskola är inte heller min grej! Alltså ingen favorit! Men som förpacknings nörd är de bland de tjusigaste jag sett! Du hittar lakritsen hos Ninas mat och den kostar 64 kronor per förpackning.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.