Doft och smak

2 nyheter ifrån Ramlösa

| Inga kommentarer

Först börjar jag med den stora besvikelsen. Salami med lakrits i! Läckert tänkte jag! Det här kunde ha blivit så bra, men den funka tyvärr inte för mig! Kul att Ramslösa Lakritsfabrik försöker och vågar med nya produkter, men jag tror de ska hålla sig till godis!

IMGP1529

Salamin smakar lite sött tycker jag! Så ska inte en salami i min värld smaka! Vart är sältan? Nä de här kändes som en dålig marknadssalami som du köper 3 för en hundring! Ibland undrar jag hur företag tänker och verkar? Hur stor smakpanel har man? Hur många tycker till om en produkt innan den går till produktion? Sånt som rör sig runt i min foodieskalle!
IMGP1536
Sedan tycker jag den va för hård! Jag gillar salami med mer fetthalt i, ja en med mjukare kärna! Så med mer fett i, för en mindre fast salami för att få en trevligare konsistens samt mer smak! Tänker då på sälta och kanske ett chilibett, så kunde de här ha blivit något!

Men den andra nyheten! Ja den rockar! Vilka smaker! Lakritspinnar som vi är vana att käka ifrån Ramslösa Lakritsfabrik! Nu snackar vi! Dessa har de valt att ”krydda” med poppad majs!  Det är tre stycken salty liquorice i varje ask (för få) pinnar som är doppade i mjölkchoklad från Valrhona och som sedan strösslats med rostad majs. Riktigt bra!

IMGP1629

God choklad + rostad majs + riktigt mjuk perfekt tuggig saltlakrits! Sicken höjdar combo!

IMGP1634

Hej ba, redan slut! Hann nästan inte med att produktfotografera innan jag slukat dem! Blir lätt köpt hem fler gånger!

IMGP1640

Insidan av lakritspinnen i sk genombitning (genomskärning, ett försök att va kul)

Ni hittar såsmåningom stängerna hos Ninasmat! Jag tror jag är bland de första att få testa dem!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.