Doft och smak

Red Bull Simply Cola

| Inga kommentarer

Ja jag är en läskfantast, frågar ni om jag vill ha ett glas vin eller en öl till maten så ställer jag motfrågan! Har ni cola? Gärna Pepsi! Väljer alla gånger hellre en läsk!

Besökte i huvudstaden SodaNation uppe på söder, en butik som uteslutande säljer läskedryck! Ja tanken va att ta hem 4 flaskor och blogga om dem, så blev inte fallet. De dracks upp illa kvickt ca 1 per kväll och vi delade varje flaska på tre personer, då de ligger runt 29 kronor stycket! Nog om utländsk cola inköpt på Söder! I April så fotar jag och bloggar som jag hade tänkt å då blir det åter besök på SodaNation.

IMGP9750-01
Som de flesta nu vet, tog jag ut semester och å åkte ner till Stockholm och gick på 2 dagars mässa. Fastfood och cafemässan i Kista. I love it! Satix va trevligt jag hade det!
Första jag möttes av var en glad medarbetare som bjöd på Red Bull…pass på den! Jag tycker att energidryck är de äckligaste som finns sa jag! Nä…sa hon de är en ren läsk. Ah då måste jag prova, tack!

Red Bull Simply Cola
De va alltså en Red Bull – Simply Cola! Den finns nu på den Svenska marknaden. Kommer i samma burk som vanliga Red Bull, den jag aktar mig för och rymmer 250 ml å frågar ni mig är den i minsta laget! Den innehåller ingredienser från enbart 100% naturliga källor som tillexempel vanilj, galangal, citron och kolanöt, muskotblomma ja bara för att nämna några av ingredienserna i drycken. Redan År 2008 lanserades Red Bull sin Simply Cola i Österrike och 2017 lanserade Red Bull sin första ekologiska version av Simply Cola.
Å nu är den här!

Hur smakar den då?

God, faktiskt jättegod! Smaken är egen, absolut ingen CocaCola eller Pepsi. Hur beskriver man smaken? Ren, då den enbart är gjord på äkta ingredienser. Den smakar typ åt glassen Igloo ja isglassen med colasmak som smält det är närmast jag kommer i smakbeskrivning. Luktar otroligt mycket kolanöt och det är enbart angenämt, lite lättare kolsyrad än vanöig läsk och det tror jag de gjort med flit, för att låta smakerna framträda lite bättre. Hursom en god ”alternativ” cola, hur alternativ Red Bull nu är! Nu kommer säkert CocaCola och Pepsi komma med eko-läsk de oxå. Jag hoppas det!

Jag tror Red Bull va en av de som byggt snyggast monter! Under bilden ovan hade de glasburkar innehållades alla de naturliga ingredienserna som ingår i deras cola! Fint!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.