Doft och smak

Almaregårdens saltlakrits

| Inga kommentarer

Det finns ju lakrits och sen finns det premium lakrits å ja jag tänker då på Bulow och på Lakritsfabriken Ramlösa och även på Svea Karamellkokeri och nu har jag även funnit
Almaregårdens lakrits. Finns även Svenska Haupt men de har jag inte blivit kompisar med än!

De här är Svensktillverkad lakrits å tillverkningen sker i Skåne av Skåningar. Lakritsälskande sådana! Å de märks, vilken färskhet de har, verkligen fin konsistens på lakritsen, perfekt tugg och bra saltlakrits toner. De säljer även sötlakrits och annan smaksatt sötlakrits bla med granskott som jag nog måste testa, även om jag inte är den största vännen av sötlakrits. Vill helst bara käka saltlakrits! De är min grej!

Almaregårdens Lakrits är gjord av naturliga råvaror och smaksatt med lakritsrot från Iran, som anses vara den bästa i världen. Deras lakrits är helt vegetabilisk då den är fri från gelatin och gjord efter gammalt recept med tillverkning på Söderslätt i Skåne. Produkterna är tillverkade av naturliga råvaror utan E-nummer. Superbra, hoppas att fler karamellföretag tar efter. Smakar hur bra som helst!

Ninas mat och Kahls kaffehandel i Umeå är försäljare vad jag vet. Testa och köp hem en påse till dig själv ja unna dig eller köp som gå bort present, kommer ju in fin brun påse. Perfekt liten present att ta med sig när man går bort till någon som älskar lakrits. Har du inte ätit denna lakrits så tycker jag att du ska köpa minst 1 påse, du kommer inte ångra dig!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.