Doft och smak

Gevalia pods

| Inga kommentarer

Har du en podmaskin? En Nespressomaskin närmare bestämt och precis som jag ibland så får man slut på pods, då är de smidigt att glida in på affärn och köpa ”pirat” pods och köra. Nu efter bra många år lanserar Gevalia några stycken pods som passar Nespressos maskiner. Jag valde att köpa hem den starkaste upplevelsen, bra å ha kapsel ”om man får oväntat besök”. Ni ser reklam etsar verkligen fast sig i lill hjärnan.  Köpte Espresso Intenso – gissar på att de är deras starkaste espresso, fanns även för lungo och nån kapsel till. Men jag slog endast till på en förpackning.

För Gevalia är inte mitt förstahands val, de är ju Nespressos kapslar. Tycker bara de är bättre. Har inga belägg bara min egna smakupplevelse. Å den är ju trots allt de viktigaste. Bara det att Nespresso säljer sina pods i sina flaggskeppsbutiker i stor städerna och via ”postorder! Men som sagt ibland så hinner mina pods ta slut å då hoppas jag dessa pods kan släcka kaffetörsten!

 

Så hur smakade Gevalias pod då?

Vi börjar med creme:man. Den som bildas överst i koppen, den är inte lika fyllig som tex Nespressos crema, men ändå helt okej, lite tunn.

Smaken: jorå, jag säger att de här funkar fint. Riktigt starkt gott kaffe. Tänker nog köpa hem och testa podden för lungo ochså. Priset ja jag minns inte nånstans 25 kronor för 10 pods.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.