Doft och smak

Annas fest och mat

| Inga kommentarer

Systrarna Anna och Elin driver Annas fest och mat och utgår ifrån ön i Umeå. De är ett cateringföretag som skräddarsyr för just dig eller så kan du välja från deras redan satta temamenyer eller bufféer!

Vad sägs om följande buffer:

Asiatisk
Norrländsk
Western
Annas
Vegetarisk

På deras hemsida Annas fest och mat kan ni läsa mer om deras tjänster och vad som tex ingår i en Norrländsk buffe.

Bröllop är något som Elin och Anna brinner för att leverera till. Vi i släkten har anlitat Annas fest och mat några gånger vid begravning och då har de serverat vald meny till oss. Sjukt smidigt med bra catering. Kan verkligen rekommendera den Norrländska buffen.

Å den innehåller:

 

Rödingsoppa med Västerbottensostbröd (soppan är sjuuukt god!)
Gravad lax med vår egen Hovmästarsås
Inlagd Västerbottenssill
Vår egen Viltpaté med picklad rödlök
Renstek och pepparrotsgrädde
Västerbottenspaj
Ägghalvor med majonäs och räkor
Kokt potatis
Mixad sallad
Västerbottensost, tunnbröd och smör

Inget uppdrag är för litet Anna och Elin!

 

I de här tråkiga Corona tiderna så satte sig Anna och Elin med familj i frivillig karantän och kan på så sätt säkert leverera mat hem till din dörr utan att du som gammal eller skröpplig ens behöver träffa dem. De levererar käket utanför din dörr och betalar ja de gör du via faktura eller Swish. Läs mer om den tjänsten nedan.

Bilden ovan är en rejäl portion med svampsoppa med tillbehör bla baconströssel! Å matlådan med köttbullar hade räckt till två personer! Väl tilltaget tycker jag!

Fakta saxad från Anna och Elins hemsida.

”Många har det tufft idag och kämpar på i sin isolering i hemmet och om du vill göra en god gärning så har vi ett samarbete med Kärnhuset som jobbar med människor med psykisk ohälsa samt Hjältarnas Hus som finns där för barnfamiljer som har en liten inlagd på sjukhuset, så då kan du beställa vårt matogram till någon som verkligen behöver det och så sköter vi leveransen. Om du vill kan du också skriva in en personlig hälsning som vi förmedlar vidare till mottagaren!

Med oss kan du skicka ett Matogram till någon som behöver det eller till någon som du tycker förtjänar det. Du mejlar info@annasfestochmat.com eller ringer och beställer på 090 – 434 50, så kommer vi med färdigförpackad mat som är lätt att värma. Glöm inte att tala om när du beställer om du vill att mottagaren ska få veta vem som skickat maten.

Vi lämnar utanför dörren och ringer upp mottagaren så att han/hon inte behöver vara orolig för att bli smittad.

Priset för en rejäl portion husmanskost, grönsaker, smör och bröd är 85:-/ portion inkl. moms. Om du är medlem i SPF eller PRO så är priset 80:-/portion inkl. moms
Skickar du en låda till någon okänd i samarbetet med Kärnhuset eller Hjältarnas Hus, så är priset 75:-/portion inkl. moms.”

Å i påsk kom Anna och Elin körandes ut till lilla mig med käk, de är riktigt ordentligt med käk i lådorna och påsktallriken jag fick var verkligen uppskattad ska ni veta! Som ett litet smörgåsbord! Älskar plockmat!

Påskmust, efterätt en god pannacotta och en mycket trevlig påsktallrik, med allt man kunde önska sig! Allt bra förpackat i väl uppmärkta lådor.

När Covid 19 – Corona skiten släpper sitt grepp om oss tänker jag komma och hälsa på er och göra ett riktigt blogginlägg/prao!

Det va längesedan jag praoade!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.