Doft och smak

En repris och påminnelse till mig själv

| Inga kommentarer

Kör en repris på bloggen på ett gammalt inlägg, renytterfile med potatis quesadilla och andra tillbehör  som tog mig och en kompis till Italien.

De var en tävling i tidningen Gourmet, ett samarbete mellan dem och San Pellegrino. Varför repris? Bra recept samt att jag fick mail härmom veckan ifrån en hemsida som listat vad de tycker är de bästa matbloggarna och där är min blogg med! Min blogg! Kul, så jag tänkte ba puscha lite för dem tillbaks! Ni hittar mitt inlägg på deras sida blog.ingredientmatcher.com  som nu bytt namn  till Ingemar och som även fått en egen svensk app som heter Ingmar.app Kolla in den vettja!

Vill ni se mitt inlägg kan ni kika här eller här

I höst kommer jag försöka uppdatera och köra en repris på mitt vinnar recept, lägga upp och fotografera snyggare! Jorå! Vet precis hur! Ni får kolla i höst!

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.