Doft och smak

Santa Maria nyheter

| 4 kommentarer

Vet inte om jag är riktigt snabb denna gång? Hittar inte ens igen produkterna jag ska skriva om på Santa Marias hemsida. Hursom köpte hem en påse Limited Edition Festival Chips – Taco Flavoured Smak av taco? Vars då? De kan jag säga, de gjorde de inte. Inge fel på chipsen, men på smaken. Vars är den? Smaka ba vanliga tortilla chips tycker jag! Visst de ska passa många. Men visst skulle ni väl kunna krydda upp chipsen lite Santa Maria!? Skriv att de är hot eller not på påsen! Ni behöver ju inte göra dem löjligt starka, men lite mer styrka/krydda tack!

 

Saknar kryddstarka chips som är goda till tacos & dip. De behöver inte va lika starka som Blairs ”döds chips”. Men de här smaka inget speciellt tycker jag. Köpte även på mig deras färdiga dipsås. Ready To Dip  -Onion & Garlic Dip. En sorts dip, milt kryddad med vitlök och gul lök. Här stämmer informationen på burken bra. Mild va den och den var faktiskt rätt god. Ganska rinnig i sin konsistens. Kan tänka mig att köpa den igen och ringla ovan på alltsammans när man äter tacos. De hade även en salsa men den köpte jag inte.

 

Å bra där Santa Maria. En burk som gick att återförsluta. Plastlock ala creme fraiche burk, fast skruv version! Bra för singelhushåll som kanske inte sätter i sig en burk själv en Fredagskväll! Tack för de!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.