Doft och smak

Croc-Pot

| Inga kommentarer

Jag har som så många andra i matbloggsvärlden gått och blivit med en Croc-Pot. Just som jag sitter här och skriver nu, puttrar en gryta på låg temperatur ute i köket. Så vad är en Croc-Pot då? Crock-Pot Original Slow Cooker introducerades redan på 1970-talet i USA och är typ en lergryta som man sätter i en insats, där ställer man sedan in vilket värmesnäpp man vill ha, styrka 1 eller 2 och sedan vrider man på timern. En digital lergryta. Å sen kan lämna sin slökokare!

Bild kommer imorgon!

Å de är väl här man får laborera litegrand om man använder sina egna recept…vilken effekt man ska köra på samt hur länge! Men de torde väl inte va så svårt att få kläm på de! Första rätten jag gjorde blev en skinkstek…men den fick gå lite för länge! Den föll isär. Gick inte att skiva snyggt som jag tänkt mig. Men den blev otroligt god och saftig. 8 timmar fick den sakta puttra på och jag tänkte morötterna jag slantade i, de lär ju va mos! Men se de va de inte alls, de va perfekta och löken ska vi inte tala om den va oxå jättegod!

Några fördelar med att använda Crock-Pot slow cooker:

Crock-Pots har en låg energiförbrukning och är försedd med överhettningsskydd som gör att du tryggt kan lämna dem hemma och komma hem till en färdig måltid! Den dyrare modellen har tillochmed varmhållning som den övergår till när din gryta är färdig!

Att ugnen eller spisen inte är upptagen, vilket jag tycker är kanon! Då kan man verkligen ha flera grejor på g i köket samtidigt. Å de tycker jag är bra!

Ger god och hälsosam mat.

Lätt att använda.

Köpte min Croc Pot hos Ninasmat

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.