Doft och smak

Findus World Selection – Louisiana Jambalaya

| Inga kommentarer

Findus har nyligen släppt lite nya påsar med färdigmat från världens alla hörn. Ingår i deras serie world selection.

 

Vad sägs som Chicken Red Curry, Louisiana Jambalaya. Indonesian Nasi Goreng eller Thai Green Curry. Jag föll ju såklart för Louisiana Jambalay. En påse innehåller 700 gram och räcker till två personer skriver de själva…okej då om du inte är jättehungrig! Men okej! Påsen innhåller bla chorizo och kyckling, och är smaksatt med bla tomat & chilipeppar. Lite coolt är att den innehåller svart ris. Som vanligt med färdigmat så smakar den dock lite för lite. Lite tam i smaken!

De skriver själva att man kan addera räkor till maträtten och de hade vart grymt trevligt. Nu minns jag inte vad jag pröjsade, men jag tycker trots att den va lite tam i smaken så va den god! Jag kryddade på med lite Cayenne hot sauce.  En helt okej påse, att ha på lut i frysen när du bara inte ids stå i köket! Kommer nog testa någon av de andra påsarna framöver!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.