Doft och smak

Låda proppad med delikatesser!

| Inga kommentarer

Vann en delikatesslåda från Delikatessboxen, tävlade på Twitter å jag vann! Som matnörd va de fantastiskt trevligt att vinna en låda med väl utvalda delikatesser!

Så nu ska jag förklara vad Delikatessboxen är!

Allehanda delikatesser

De är en prenumerationstjänst som de skapat där du väljer 1 av 3 lådor, lilla lådan 1 kostar 395 kronor…låda två som heter Delikatessboxen Original och den är lite mer bestyckad och kostar 595 kronor och sista lådan 3 Stora delikatessboxen som är sprängfylld rockar loss på 995 kronor och de är priser som inkluderar frakt. Olika innehåll i lådorna varje månad. Med alla delikatesserna i boxen så följer de även med fakta om produkterna, samt recept! Delikatessboxarna innehåller just delikatesser så du kan behöva komplettera beroende på tema i lådan.
Ostar & chark mm

Så har ni ingen bra delikatessbutik på orten eller är för lata för att gå ut och aktivt leta produkter (hur nu någon kan tycka de är tråkigt att botaninsera) så är detta ett förnämligt paket att prenumenera på och hämta ut sista Torsdagen i slutet på varje månad!

Information och recept medföljer

Jag fick min vinst låda levererad till mitt post utlämningsställe.  De va en stor låda som innehöll bra med emballage samt special-kylklamp och en frigolitlåda, där ostar & chark låg! De skickar iväg lådorna på Onsdag och du hämtar ut den på Torsdag. Kylklampen och frigolitlådan håller produkterna kallt tills du hämtar ut din box på Tordagen. Kanske efter jobbet, sliter upp och finner diverse trevliga delikatesser…jag hann inte ens hem innan jag öppnade min och kikade på innehållet! Bor du i Sthlm levereras boxarna på kvällstid hem till er. Sjysst service!

Jag vann Lilla Delikatessboxen och den innehöll följande trevligheter:

Vaktelägg
Gota – griskind
Singö från Väddö gårdsmejeri – en sjysst ost!
Vildsvinsbreasola – har redan smakat den! Så sjukt god!
Syrade morötter från Tistelvind
Äpplemust – Signe Tillisch
Tetilla Dop – en känd Spansk ost
2 plåtburkar med rökt Ungerskt paprikapulver

Trevliga godsaker

Ska bli mycket kul att testa innehållet vidare. Ska bjuda in några matintresserade vänner på lite smakprover. De blir gott! Delikatessboxen har oxå en trevlig blogg som ni hittar här!  Sugen på en prenumeration? Gå då in på deras hemsida och läs mera utförligt om varje låda och leveranser mm Delikatessboxen

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.