Doft och smak

GoGreen majsutlottning

| Inga kommentarer

Kommer ni ihåg mitt blogginlägg, Det anlände ett rör? Annars kan ni kika på det här! Nu är de så här att jag har ett gäng majs att lotta ut från GoGreen. Majsen kommer förpackade i förpackningar som är mer miljövänliga & utan bisfenol som de kan vara i vanliga konservburkar! Sen att de är ekologiska är ju toppen bra!

Så hur går utlottningen till?

Jo ni skickar in ert bästa recept där såklart majs ska ingå! Ni mailar ert bidrag till gogreen@jungrelations.com Sen så kommer GoGreen välja ut de 5 bästa recepten & skicka vinsterna hem till er. Alltså till 5 vinnare! Tycker ni de låter kul? Jag säger kör!

Jag är inte med i utlottningen, men bjussar ändå på ett gott tillbehör till tex grillat kött. Majspure, ett mycket enkelt tillbehör men mycket gott!

Majspure

1 tetra majs, låt den rinna av
lite smör
grädde en rejäl skvätt, låt oss säga en 3:a

Fräs majsen en stund i smöret och tillsätt lite buljongpulver och tillsätt grädden. Låt sakta koka/sjuda ihop. Passera genom sil för att få den helt slät. Går att smaksätta med diverse kryddor, tex lite chili i är gott. Men godast tycker jag nog den är ren med bara salt och lite svartpeppar.

Är de här den rätta tallriksmodellen alla tjatar om? Ha ha ha skulle inte tro de! Men kött e gott! Ska erkännas att jag inte åt allt kött under samma måltid!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.