Doft och smak

Vilmas knäckechips

| Inga kommentarer

Vilma har släppt en nyhet! Jag hittade dessa idag. Då jag ska äta mindre chips så vill jag gärna hitta något alternativ (lägg märke till alternativ) En dip och dessa kommer nog funka men inte riktigt fullt ut, för chips är ju sjukt gott! Men de är goda med en mjukostost på och passar utmärkt på en plocktallrik!

Vilmas knäckechips

Saxat från Vilmas hemsida! ”Med massor av frön på båda sidor och toppade med grovt havssalt, de är smakrika, ekologiska, fettsnåla, tillsatsfria alternativ till vanliga snacks. Bakade utan tillsatt fett på egen surdeg med helkorn från lokala gårdar. Helt utan tillsatser”

Ska jag välja någon av dem så blir de ju såklart orange påse! Dels för färgens skull samt att de är kryddade med en gnutta chili!  Helt klart smakrika & goda, men lite väl små påsar tycker jag! 50 grams påsar!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.