Doft och smak

Lakritsglögg från Lakritsfabriken i Ramlösa

| Inga kommentarer

Så nu är Rudolf med röda mulen här igen! Kung Bore kommer väl strax han med och bäddar in vårt landskap i vitt puder. Vet inte längre vad jag tycker om julen som högtid. Ja inte är den då som förr! Den känns bara hysterisk! Vart man än går så ser man julpynt och iaffärn tvingas man höra klämkäcka taffliga vintersånger som ”Hej mitt vinterland nu är jag här” Å ändå faller jag för glögg och specialutgåvor av choklad, ställt ljusstakar i fönstret och tom bytt till julgardin, men gran nej, där går gränsen! Men de är svårt att freda sig! Ha ha jag tror jag har gått och blivit GRINCHEN. Nästa år så åker jag kanske bort!?!

Men som jag sa är jag ju en sucker för både lakrits och god choklad. Ja ja nog med gnäll! Nu till en nyhet, tror iofs den fanns även ifjol, men den är ny för mig.

Lakritsglögg från gänget Lakritsfabriken Ramlösa! Ja de som gör super salty! Saltlakrits när de ä på topp! De kan bara inte gå fel!

Smak:

Mycket god, bra saltlakrits eftersmak, inte för mycket, sådär lagom. Den är helt utan alkohol och kan va en bra inkörsport till andra glöggar….öh de lät jättebra. Fast ja jag tror ni hajjar vad jag menar. Som sagt riktigt god! Är ju själv ingen glöggfanatiker, men den här dricker jag gärna mer av!

Pris: 89 kronor! Jepp de är ingen billig historia! Men smakar de så kostar de!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.