Doft och smak

Årets Apotek senap 2014 är här!

| Inga kommentarer

Årets julsenap från Apoteket är här! Å även i år är det en ny smak! Å som vanligt är den grovkornig och härlig. Kommer dessutom i fint lerkrus! Pris för årets senap är 89 kronor.Årets senap 2014
Årets senap från Apoteket kommer ifrån Norrland. Närmare bestämt Apotek Bävern i Lövånger, Västerbotten. Va kul med ett litet lokalt apotek som i år 2014 står för receptet. Apotek Bävern ligger i det lilla samhället Lövånger och är ett enmansapotek. Vinnarreceptet är baserat på Apotekets original senap, men den klassiska kryddningen med cayennepeppar och kryddnejlika är borta och ersatt i år av apotekare Maria med chili.

Lådan med provburkarna

Å årets julsenap har jag! Jo ni läste rätt jag och några andra kända matbloggare Johan Hedberg  driver Receptomaten och matpersonligheter såsom Monika Ahlberg, Jennie Benjaminsson, Stina Patetsos, samt Provins Josefine Uhnbom å tillsammans har vi valt ut årets senap ifrån 5 olika omärkta senapsburkar som vi fick oss tillsända tidigare i somras att testa! Flummigt att testa julsenap så tidigt! Å kul! Hey man kan ju påverka med en matblogg oxå 😀

Små söta numrerade burkar med okänd kryddsättning

Jag skriver, vår ja,  juryns samlade beskrivning: Årets julsenap är en ganska stark senap där chilismaken och styrkan framträder i eftersmaken! Julsenapen lanseras i November!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.